tag:blogger.com,1999:blog-9104630115796032498.post7297849049454249075..comments2023-06-25T05:28:24.564-07:00Comments on Heidi's Matkrok: SYLTEFLESK av tynnribbeHvite Blonder og Myke Karamellerhttp://www.blogger.com/profile/01538180528056683860noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9104630115796032498.post-85374012174504334692019-12-18T12:10:09.887-08:002019-12-18T12:10:09.887-08:00Jeg koker ei tynnribbe på svak varme ca. 1,5 time ...Jeg koker ei tynnribbe på svak varme ca. 1,5 time med tilsatt 1-2 spiseskjeer grov salt. Legger så ribba på et brett med svoren opp og pytter heil nellik ned i svoren, deretter et lokk over ribbe med lodd over natta slik at den blir presset i sammen. Oppbevares i salt lake.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06672570598930806991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9104630115796032498.post-53461125145934963402016-12-17T01:47:18.978-08:002016-12-17T01:47:18.978-08:00Ja helt enig. La den heller ligge i litt lettere l...Ja helt enig. La den heller ligge i litt lettere lake og kalt. Kan ligge minst 14 dager.👍Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10489717962482565527noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9104630115796032498.post-20394601594048125042015-12-22T12:17:07.778-08:002015-12-22T12:17:07.778-08:00Helmax !Gjør det på samme måte ,men synes den tape...Helmax !Gjør det på samme måte ,men synes den taper seg veldig ved frysing.....?Sveinsenhttps://www.blogger.com/profile/07694856696475245006noreply@blogger.com