søndag 6. april 2014

Kyllingfièt i form m/creme fraiche

Det er søndag, det er dagen etter feiring av en 30 åring
og det er ikke fristende
å stå med middags forberedelser i timesvis på kjøkkenet i dag :)
Da er det godt en kan ty til en enkel men,
smakfull rett !!


INGEDIENSER
4 porsjoner

Ca 4 never med hakket spinatblader - bruk gjerne frossen
1 boks creme fraiche
4 stk kyllingfilèt
4 stk vårløk
Revet ost - til topping
Cherrytomater - deles i to
Fetaost og evt. oliven
1 pk bacon à 125 g i terninger
Valgfri ris

FREMGANGSMÅTE
Legg spinaten i bunnen av en passe ildfast form,
og smør på litt av creme fraichen
Legg så oppi ferdigstekte kyllingfilèt i passe biter.




Smør utover litt mer creme fraiche 
Legg på hakket vårløk
Dryss ost over
Topp med cherrytomater litt fetaost 
og evt de urtene du 
måtte ønske


Du kan i forkant kryddre opp creme fraichen med 
salt - pepper - litt timian - revet kinesisk hvitløk
eller andre ting du liker.

Sett så inn i ovnen på 225 c i ca 25 minutter.


Kok ris etter ønsket mengde
Stek baconterninger og bland det deretter inn i risen.

//jeg hadde desverre ikke baconterninger//


Retten er nå klar til servering !!
 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar