torsdag 3. april 2014

Pai med bacon, brokkli og fetaost

Denne  oppskriften er fra 
Adams Matkasse
 Middag som vi får levert på døren hver uke.

Lyst til å prøve ut disse oppskriftene og middagsrettene du også ?

Du finner de på nettet HER på Face Book HER
og på Instagram som @adamsmatkasse


INGREDIENSER
4 porsjoner

Paideig - ferdig kjøpt
1/2 stk brokkoli
1/2 stk purreløk
4 stk egg
3 dl melk
2 stk hvitløksfedd
1/2 ts tørket timian
1/2 ts tørket oregano
1/2 ts salt
1/2 ts svart pepper
200 g bacon i terninger
1 pk fetaost
2 stk plommetomater
Olivenolje
Salt og pepper

FREMGANGSMÅTE

1. Forvarm ovnen til 200 grader

2. Smør en paiform med litt olje
Rull ut 1 pk paideig i formen og trykk til langs kantene 
slik at paiskallet får sin karakteristiske form.
Stikk noen hull i bunnen av paiskallet med en gaffel,
og forstek paiskallet midt i ovnen i ca 7-10 minutter.

3. Kutt 1/2 stk brokkoli i små buketter, 
og vask og finsnitt 1/2 stk purreløk.


4. Visp sammen 4 stk egg og 3 dl melk i en bolle.
Tilsett 2 stk hvitløksfedd presset, 1/2 ts tørket timian, 1/2 ts tørket oregano, 1/2 ts salt 
og 1/2 ts svart pepper.

5. Stek ca 200 g baconterninger gyllenbrune i en middels varm stekepanne.


6. Fordel grønnsakene utover paiskallet, og strø baconterningene over.
Smuldre deretter 1 pk fetaost over paien.
Hell så over eggblandingen, og stek i ovnen i ca 15 - 20 minutter.

7. Kutt 2 stk plommetomater i skiver og legg på et fat.
Ha over litt olivenolje, salt og svart pepper.


Paien smaker kjempegodt og er mer enn nok for 2 voksne personer.




2 kommentarer:

  1. Så koselig at du også har laget en matblogg, jeg følger med her for her kan jeg lære mye :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig da :)
      Setter veldig pris på det skal du vite :)

      Klem H

      Slett