lørdag 31. januar 2015

FYLT KYLLINGFILÈT med serranoskinke og ovnsbakte grønnsaker



INGREDIENSER
ca 2 personer

 3 - 4 stk kyllinfilèter
6 - 8 skiver serranoskinke/spekeskinke
1 beger kremost med urter
Krydder
1 stk stor søtpoteter

Diverse grønnsaker etter ønske,
Jeg hadde gulerøtter, kålrabi, rød paprika, sopp og løk.


FREMGANGSMÅTE 

1. Sett ovnen på 175 grader varmluft.

2. Vask og skrell grønnsakene.
Søtpotet er også en grønnsak, så vet dere det. 

3. Skjær i staver/båter,  og ha gjerne over litt olje og krydre godt.
 Jeg brukte litt urtesalt, hvitløksalt og pepper

4. Spre grønnsakene over en bakepapirkledd langpanne, 
og sett i ovnen. 

5. Visp opp kremosten i en bolle. 
Lag en lomme på kyllingfilêtene og fyll med kremosten. 
Surr 1-2 skiver med serranoskinke/spekeskinke rundt hver kyllinfilêt, 
plasser i ildfast form og sett i ovnen sammen med grønnsakene.

 6. La det stå i ovnen til kyllingen er gjennomstekt, 
ca. 20-25 minutter.

Ruccola smaker godt til retten.


Smakfult med rømmedressing til !!

1 beger lettrømme
1-2 fedd hvitløk
Pepper

----------------------------------------------------


HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar