tirsdag 24. februar 2015

PASTA - KYLLINGSALAT med rødløk, egg og fetaost

Hadde en pakke med oppkuttet kyllingkjøtt etter helgen,
og litt forskjellige grønnsaker.

Det ble til en deilig smakfull salat :)

Salat er noe de fleste liker,
og er supergodt til lunsj eller som et mellommåltid.

Elsker krydderet fra Nicolas Vahè til salat med pasta...


INGREDIENSER
 3 porsjoner 

3 egg
100 g pasta penne
1 pk kyllingkjøtt - 200 g
10 cherrytomater
15 cm agurk
1 stk paprika
1 stk liten rødløk
 1 stk avocado
1 liten boks søt mais
Sorte eller grønne oliven
3 ss fetaost + litt oljedressing fra glasset


FREMGANGSMÅTE

1. Legg romtempererte egg i kokende vann og kok dem i 7-8 minutter . 
Avkjøl eggene i kaldt vann.

2. Kok pastaen etter anvisning på pakken. 
Hell pastaen over i et dørslag og slå over kaldt vann.

3. Ha kyllingkjøttet over i en bolle sammen med pastaen.

4. Del opp cherrytomater, agurk, paparika, rødløk og avocado i passe store biter,
og ha oppi bollen med kyllingkjøttet og pastaen.

5. Del eggene i båter og fordel dem på toppen av salaten sammen med 
sorte eller grønne oliven.

6. Legg på litt fetaost til slutt.

7. Hell over litt av oljen på glasset og bruk dette som en dressing på salaten.

Server gjerne med godt brød til !!

-------------------------------------------------


HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar