mandag 29. juni 2015

SPELTLOMPEPIZZA

Speltlompepizza er sunt og utrolig godt.
Toppingen kan varieres i det uendelige, helt etter smak og behag.

Jeg deler her min selvkomponerte speltlompe-pizza 
uten tilsatt salt og med bare 
360 kalorier for to pizza.

Med litt salat ved siden av, så tror jeg du også skal kunne bli mett.

Jeg hadde ruccola som tilbehør.




INGREDIENSER
180 kal. pr 2 stk.

2 stk spelt-lomper
80 g karbonadedeig
10 g creme fraiche
20 g paprika
40 g mais
20 g purre-løk
1 stk medium champignon
2 skiver Norvegia lett hvitost 16%


KRYDDER

pepper
hvitløkpulver
spisssummen
oregano



1. Kle et stekebrett med bakepapir og legg over speltlompene.

2. Smør creme fraiche på begge lompene og dryss over litt oregano.

3. Stek karbonadedeigen og tilsett pepper og hvitløkspulver.
Fordel så karbonadedeig over crem fraichen.

4. Kutt tynne skiver av champignon, paprika og purreløk, 
og fordel dette over karbonadedeigen.
Ha maisen over og gi et dryss av spisskummen og hvitløkspulver.

5. Til slutt legger du over en skive med lett norvegia,
tomat og et dryss med oregano.

6. Stek så i forvarmet ovn på 220 grader i 7-10 minutter,
alt etter om du ønsker en sprø bunn eller ikke.



Håper det smaker !!

-------------------------------------------------

Heidi's Matkrok
Mvh Heidi


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar