torsdag 22. mai 2014

Torsk med squash, sitron og bulgursalat

Ukens fiskemiddag fra Adam's Matkasse
deler jeg gjerne med dere :)

Enkel og lage og meget smakfull !!


INGREDIENSER

350 g torskefilet
1/2 stk sitron
1/2 stk squash 
1 1/2 dl bulgur
1/2 stk rødløk
1/2 pk persille
1 stk plommetomat
Olivenolje
Salt & svart pepper


FREMGANGSMÅTE

1. Sett ovnen på 180 grader.

2. Kutt ca 350 g torskefilet opp i to porsjonsbiter og legg i en ildfast form.
Krydre med salt & svart pepper.

3. Skjær to tynne skiver av 1/2 stk sitron og legg over torskestykkene.
Kutt deretter 1/2 stk squash i tynne skiver og ha over torskebitene.
Ha over litt salt & svart pepper, og bak i ovnen 
i ca 16-20 minutter.

4. Kok 1 1/2 dl bulgur i 3 dl vann i ca 10 minutter.

5. Finhakk 1/2 stk rødløk, 1/2 pk persille og 1 stk plommetomat.
Vend dette inn i bulguren sammen med olivenolje, salt,  
svart pepper og sitronsaft fra 1/4 stk sitron.


For meg har torsk alltid blitt servert med poteter,
 kokte gulrøtter og smeltet smør.

Hva med å prøve deg på noe nytt ?


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar