mandag 28. juli 2014

KYLLING - TIKKA MASALA

Jeg elsker indisk smak !!

Tikka Masala er en favoritt i det indiske kjøkkenet.
Retten er enkel å lage
og kan lages til både hverdag og fest.

Som tilbehør, kan du f.eks.lage dine egne nanbrød.


INGREDIENSER
ca 4 porsjoner

500 g kyllingfilèt i terninger
1 ss smør eller margarin
1 pose Tikka Masala Spice Mix
1 dl Vann
2 dl Creme Fraiche

For å få retten litt sterkere, kan man tilsette litt tørkede chiliflak



FREMGANGSMÅTE

Stek kyllingbitene i smør eller margarin 
på middels varme, til de er brunet.

Når kyllingen er nesten ferdig, 
heller du over krydderblanding og vann.

Rør inn créme fraiche og la det småkoke i 2-3 minutter med lokk på lav varme.

//bildet er lånt fra nettet//

Server med basmatiris og hjemmelaget nanbrød !!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar