tirsdag 29. juli 2014

FiberFin

FiberFin kan brukes av alle som ønsker å spise litt sunnere, 
enten som kosttilskudd eller i baking og matlaging.

 

Glutenfritt
Inneholder hele 60% fiber
Bidrar til et jevnere blodsukker - og energinivå
Godt for fordøyelsen
Brukes i baking og matlaging, eller som kosttilskudd

SUPERFIBER MED HELSEFORDELER

Visste du at de fleste nordmenn får i seg alt for lite fiber? 
Fiber er ikke bare viktig for fordøyelsen, men kan også bidra til å holde deg frisk og slank. 
FiberFin inneholder et spesielt gunstig fiber (resistent stivelse) med godt dokumenterte helsefordeler. FiberFin lages av spesialdyrket australsk mais (ikke genmanipulert) med en veldig høy 
andel resistent stivelse.

Gjør baksten sunnere:

Med FiberFin kan du enkelt øke fiberinnholdet og senke GI på brød,
 pizza, paier, pannekaker, vafler, muffins og kaker. 
Det er et hvitt mel som kan tilsettes matvarer uten at smak, 
konsistens eller utseende blir forandret, og har hele 60% fiber, og kun 31% karbohydrater. 
1 spiseskje FiberFin gir like mye fiber som 1 dl grovt mel. 
Du trenger derfor kun en liten mengde for å gjøre maten sunnere. 
FiberFin er naturlig glutenfritt.

Hvordan bruke FiberFin ?

Som kosttilskudd:

Baker du sjelden ? 
Prøv FiberFin over frokostblandingen, eller bland den i juice eller melk. 
En spiseskje FiberFin gir hele 6 gram fiber.

Ved baking:

Alle steder hvor du bruker mel, kan du også bruke FiberFin. 
Bare bytt ut 10-20% av melet med FiberFin. 
Smak og utseende blir som før.
Bytter du for eksempel ut 7 % av melet i en pizzaoppskrift, 
vil fiberinnholdet bli like høyt som i grovbrød. 
I tillegg blir deigen lettere å jobbe med.





2 kommentarer:

  1. Så mange fine oppskrifter du kommer med! Takk:) Og tipset om fibermel skal jeg ta med meg, ja:)

    SvarSlett