Dagens middag ble fisk fra Adams Matkasse !!
Fish Fingers med tartarsaus, råkostsalat og nypoteter.
//mobilbilder//
INGREDIENSER
for 2 personer
Nypoteter
300-400 g seifilet
2 egg
1 dl olje
1 ss dijonsennep
1/2 lite glass kapers
3 stk gulrot
1/4 stk sitron
Grilljermel
3 ss smør til steking
//mobilbilder//
FREMGANGSMÅTE
1. Kok ønsket mengde nypoteter.
2. Kutt 300-400 g seifilet i biter på ca 3x7 cm og sett til side.
3. Ha 1 egg i en sylinderformet beholder/litermåler sammen med
1 dl olje, 1 ss dijonsennep og 1/2 lite glass kapers.
Kjør sammen til sausen har konsistens som majones med en stavmikser.
4. Skrell og grovriv 3 mellomstore gulrøtter,
og bland sammen med 1 ts sukker og saften av 1/4 sitron.
5. Pisk sammen 1 egg i en skål og ha griljermel i en annen skål.
6. Dypp fiskebitene først i egget, deretter i griljermelet.
Ha så fiskebitene over på en tallerken.
7. Stek fisken i 3 ss smør i ca 4 minutter på hver side i en stekepanne
på middel/høy varme,til de er gylne i fargen og litt sprø i konsistensen.
Ha litt kjøkkenpapir på en tallerken. og la fisken renne av seg overflødig smør.
8. Server fiskepinner med tartarsaus, råkostsalat og nypoteter.
//mobilbilder//
Dette må da være en fin måte å få skikkelig fisk i barna,
for alle barn elsker jo fiskepinner :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar