søndag 19. oktober 2014

F.Å.R.I.K.Å.L

Fårikål hører høsten til !!
 
 
Elsker når duften sprer seg i huset 
og en vet at et riktig godt måltid er på gang...


INGREDIENSER

1,5 kg fårekjøtt
1,5 kg hodekål
4 ts hel pepper
2 ts salt
  4 dl vann




FREMGANGSMÅTE

1. Legg kjøtt og kål lagvis. 
Start med kjøttet og legg det med fettsiden ned.

2. Del hodekålen i båter.

3. Strø salt og hel pepper lagvis. 
Om du ikke ønsker å fjerne hele pepperkorn under måltidet,
så kan du ha den hele pepperen i en pepperholder.

4. Hell på vann.

5. La fårikålen koke opp og trekke på lav varme til kjøttet er mørt, 
ca. 2 timer.

Server fårikål med gode poteter !!



HEIDI's MATKROK

2 kommentarer:

  1. Oh, hmmm, what a lovely, beautiful and delicious foot blog you have. Congratulations!
    Have a happy happy time
    Elisabeth

    SvarSlett
  2. Hallo Heidi. Kan du hjelpe meg. Hvor får jeg kjøpt Pepper holder til ha i gryta ? Som vist på bilde

    SvarSlett