søndag 12. oktober 2014

HJEMMELAGET OREO - ISKAKE

Rett fra fryseren !!

 Alt du trenger gjøre før du serverer denne kaken
er å knuse noen oreokjeks og eventuelt ha over litt sitronmelisse !!

Oppskriften har jeg funnet HER


INGREDIENSER
 form 22-24 cm i diameter

3 dl kremfløte
200 g sukker
3 stk egg
200 g philadelphia ost
2 pk oreokjeks + litt ekstra som pynt
Litt sitronmelisse til pynt - kan sløyfest



FREMGANGSMÅTE

1. Legg oreokjeks i en brødpose 
og bruk knyttneven til å mose de godt sammen.

2. Kle en rund kakeform med bakepapir, og fordel oreokjeks i bunnen. 
Trykk kjeksene godt sammen.

3. Skill eggene.

4. Pisk eggehviter og sukker til det blir blankt, 5-10 min

5. Pisk kremen.

6. Bland eggeplommer og kremost.

7. Bland alt.

8. Sett kaken i fryseren i minst 3-4 timer, gjerne over natten.

9. Skjær rundt kanten med en kniv før du løser formen.

10. Sett på kakefat og pynt med hakket oreokjeks 
og eventuelt litt sitronmelisse.




 Heidi's Matkrok

2 kommentarer:

  1. Den ser nydelig god ut! Må prøves ved tid og anledning;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja denne er verdt å prøve !!
      Hjemmelaget is er utrolig godt :)

      Slett