onsdag 7. januar 2015

KYLLINGSALAT MED KARRI OG PASTASKRUER

Salat er godt !!
ENIG ?

Salat er godt som tilbehør til kjøttretter - fiskeretter - pizza osv...
Men salater med kjøtt og pasta f.eks
er et måltid i seg selv.

Her er en variant med kylling, karri og pastaskruer !!


INGREDIENSER
 
3 kyllingfileter - strimlet
2 ss smør
2 ts karri krydder
Lite beger cherry tomater - eller 3 plommetomater
1 pk ruccula 
1 liten boks mais
150 g fetaost - naturell
200 g kokt pastaskruer / penne

Om du ønsker det, 
kan maisen byttes ut med tørkede aprikoser !!


 FREMGANGSMÅTE

1. Kok pastaen etter oppskrift på pakken.
 
 2. Smelt smør i stekepanna og tilsett karri krydderet.
 La dette steke litt mens du "rører"
Dette får bedre frem den gode karri smaken.

3. Så tilsetter du kyllingfilet i strimler 
og steker det til kyllingstrimlene så vidt er gjennomstekt.
Avkjøl litt.
 
4. Ha så dette sammen med de andre ingrediensene, 
og bland lett sammen.

Server den gjerne med dressingen under her 
og med godt brød til !!


DRESSING

Kesam
Sweet Chili Saus
Pepper

Blandingsforholdet i dressingen, må du bare smake deg frem til. 
Smaken er jo som baken, delt i to :)


 BON APETIT
 

HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar