lørdag 17. januar 2015

LAKS m/grønnsaker og hvitløksdressing

Denne oppskriften, har jeg lånt fra Siw Mette med bloggen Mat for oss
Hun har mange oppskrifter med laks og kylling,
så dere skal ikke se bort fra at det kommer
flere oppskrifter herfra :)


Litt grønnsaker er det å kutte,
men det er glemt når maten står på bordet :)

Dette falt virkelig i smak !!

Beklager kornete bilde


INGREDIENSER
 til ca 4 personer

6 stk laksefileter - 600-800 g
1 stk squash
3 stk gulrøtter
2 stk rødløk
1 stk rød paprika
1 stk gul paprika
1 stk blomkålhode

Rapsolje til steking
Salt og pepper


DRESSING

1 boks creme fraiche
2 hvitløksfedd
Pepper

FREMGANGSMÅTE

1. Rens og kutt grønnsakene i små biter.

2. Sett stekeovnen på 200 grader  

3. Stek grønnsakene i rapsolje i stekepanne / wok panne
De skal ha god tyggemotstand, så ikke stek for lenge.

4. Legg grønnsakene over i en ildfastform
og strø over salt og pepper.

5. Press hvitløkfedd og bland inn i creme fraiche.
Smak til med pepper

6. Legg laksefiletene over grønnsakene, og krydre fisken med salt og pepper. 
Legg en klatt hvitløksdressing over hver laksefilet.

 Stekes i ca 20 minutter !!

Beklager kornete bilde

Dressingen kan serveres kald ved siden av fisken, om man ikke ønsker den varm. 

Etter min smak, smaker dressingen fantastisk god kald,
så hold gjerne av en del eller 
lag litt ekstra :)
--------------------------------------


HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar