torsdag 8. januar 2015

STEKT LAKS m/creme fraiche og mango chutney

På sommerstid lager jeg laks i folie med masse grønnsaker og legger på grillen,
men på vinterstid, glemmer jeg helt denne fisken.

Har nå googlet litt på laks, og funnet en del oppskrifter jeg vil prøve.
Når noe faller i smak, deler jeg oppskrift med dere.

Denne retten er super enkel og rask og lage.


  INGREDIENSER

4 stk laks - porsjons stykker
1 beger creme fraiche
2ss mango chutney
1 - 2 ts karri
1 - 2 ss soyasaus 
Frisk koriander
Salt og pepper
Eggenudler



FREMGANGSMÅTE

1. Kok opp vann og kok nudlene etter beskrivelsen på pakken.

2. Krydre laksestykkene med salt og pepper og stek de.

3. Bland sammen creme fraiche, mango chutney, karri og soyasaus
og helle blandingen over fiskestykkene 
når de nesten er ferdig stekt.

4.  La det putre litt i pannen 
før du strør finhakket koriander over hvis du har.


Server de nystekte laksestykkene med nykokte nudler

og litt grønn salat.

Dette var et smakfult måltid som absolutt skal lages igjen !!



 HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar