onsdag 4. februar 2015

FLØTEKOKT KYLLINGFILÈT med gulrøtter og sukkererter

Har laget mange retter med kyllingfilèt, 
men aldri som er kokt i fløte.

Alltid spennende med noe nytt !!
PRIOR har orginaloppskriften

 


INGREDIENSER
4 porsjoner

4 stk  kyllingfilet
2 dl kremfløte
2 dl kylling/hønsebuljong
salt
hvit pepper
Urter - f.eks estragon eller basilikum

2 stk gulrøtter - tynne skiver
1 håndfull med sukkererter - del i passe biter



FREMGANGSMÅTE

1. Legg filètene i en liten kjele og tilsett fløte og buljong.

2. Varm opp og la kjøttet trekke forsiktig i ca 10 minutter.

3. Ta opp kjøttet og kok inn sausen til den tykner.
Ønsker du en fyldigere saus, kan du tilsette maizena utrørt i litt  fløte/melk.

4. Tilsett gulrøtter og sukkererter i sausen,
og la det trekke til grønnsakene så vidt er gjennomkokt.

5. Ha kyllingfilètene over i pannen igjen, og del de gjerne i mindre biter.

6. Smak så sausen til  med salt, hvit pepper og
 hakket friske urter.


Server med kokt ris eller kokte poteter

 ------------------------------------------------------------------------


HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar