Denne oppskriften blir alltid vellykket...
Tilbakemeldingen jeg får fra de som har prøvd oppskriften, er bare positiv.
"Endelig får også jeg luftige boller"
Tror jeg fant oppskriften i et ukeblad for mange herrens år siden :)
INGREDIENSER
150 g smør
7 dl melk
50 g gjær
2 dl sukker
2 ts kardemomme
Ca 1 kg mel
FREMGANGSMÅTE
1. Varm melken til ca 37 grader,
smelt smøret og smuldre gjæren oppi og bland sammen.
2. Tilsett de tørre ingrediensene, og elt sammen til en smidig deig.
3. Sett til heving på et lunt sted i ca 30 minutter.
4. Trill så ut til boller, pensle med sammenvispet egg, og etterhev i ca 30 nye minutter.
Stekes på 250 grader i ca 10 minutter
Avkjøl på rist.
------------------------------------------
HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar