søndag 22. februar 2015

BIFFSALAT med touch av Asia

Lag dressing, kutt ingredienser til salaten,
stek biffkjøtt/entrecot, hell over dressing og server :)

Får du hjelp på kjøkkenet, så går det superfort å lage.
Og det smaker hot og godt !!

Utrolig spennende smaks kombinasjoner !!




LAG SALAT AV

Avocado
Mango
Vårløk
Paprika
Ruccola
Topp med søt soyasaus - ketjap manis (f.eks SantaMaria sin)


Kutt alt i passe biter og legg over på middagstallerken
Ringle litt søt soyasaus over.
 Jeg laget til to personer, 
og valgte derfor å legge det direkte på hver vår middagstallerken.

Sparer litt oppvask da dere :)


SPICY DRESSING

Saften av 1/2 lime
1 rød chili - finhakket
5 cm revet fersk ingefær
2 ts sukker
2 ss fiskesaus
1/2 ts sesamolje


Bland alle ingrediensene god sammen.
Sett dressingen i kjøleskapet 
og la den stå å godgjøre seg mens du tilbereder resten.


MILD DRESSING

Kesam - vanlig
Revet appelsinskall - litt


Grei å ha hvis Spicy dressingen blir for hot.
Spennende smak med appelsinskall.


KJØTT

Biffstrimler  eller entrecot.

Stek biffstrimler / entrecot og krydre med salt og pepper.
Velger du entrecot, så skjærer du entrecotene i skiver når de er ferdigstekt.

Legg kjøttet over salaten og ha over ønsket mengde spicy dressing !!
 Server og nyt :)



-----------------------------------------


HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar