Lag dressing, kutt ingredienser til salaten,
stek biffkjøtt/entrecot, hell over dressing og server :)
Får du hjelp på kjøkkenet, så går det superfort å lage.
Og det smaker hot og godt !!
LAG SALAT AV
Avocado
Mango
Vårløk
Paprika
Ruccola
Topp med søt soyasaus - ketjap manis (f.eks SantaMaria sin)
Kutt alt i passe biter og legg over på middagstallerken
Ringle litt søt soyasaus over.
Jeg laget til to personer,
og valgte derfor å legge det direkte på hver vår middagstallerken.
Sparer litt oppvask da dere :)
SPICY DRESSING
Saften av 1/2 lime
1 rød chili - finhakket
5 cm revet fersk ingefær
2 ts sukker
2 ss fiskesaus
1/2 ts sesamolje
Bland alle ingrediensene god sammen.
Sett dressingen i kjøleskapet
og la den stå å godgjøre seg mens du tilbereder resten.
MILD DRESSING
Kesam - vanlig
Revet appelsinskall - litt
Grei å ha hvis Spicy dressingen blir for hot.
Spennende smak med appelsinskall.
KJØTT
Biffstrimler eller entrecot.
Stek biffstrimler / entrecot og krydre med salt og pepper.
Velger du entrecot, så skjærer du entrecotene i skiver når de er ferdigstekt.
Legg kjøttet over salaten og ha over ønsket mengde spicy dressing !!
Server og nyt :)
-----------------------------------------
HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar