søndag 8. februar 2015

PAI med kyllingfilet løk og bacon

Pai er lett og lage og variasjoner på fyll, er ubegrenselig.
Jeg har aldri vært noe pai-baker, 
men har lyst å bli det.

Pai skal jo være like god kald som varm,
så med litt rester etter en middag,
så har en lunsjen klar til
neste dag :)

Oppskriften her, har jeg snappet opp fra facebook,
og den var virkelig god !!


INGREDIENSER
paibunn

4 dl mel
1,5 dl melk
2 ts bakepulver
en klype salt
50 g smør i terninger. 


FREMGANGSMÅTE

 1. Alt blandes sammen til en deig, 

2. Trykk deigen ut i en  paiform
og prikk bunnen med gaffel. 

3. Forstek paibunnen på 200 grader i 10-15 min


FYLL 

2 stk kyllingfilet - kutt i passe biter
1 pk bacon - i terninger
2 stk rødløk - i skiver eller terninger

Stekes og avkjøles før det has i paiskallet. 


TOPPING

4 dl creme fraiche
3 ss majones
2 fedd hvitløk - finhakkes
1- 2 ts timian
salt og pepper
200 g fetaost


FREMGANGSMÅTE

Creme fraiche og majones blandes godt sammen 
Bland inn timian og hvitløk, og smak til med salt og pepper. 
 Hell dette over fyllet, 
før fetaosten til slutt smuldres over.


Stekes ved 200 grader i ca 30 minutter 
til osten er gyllen. 


Server gjerne med en god grønn salat til !!

-------------------------------------


HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar