fredag 27. mars 2015

KYLLINGFILÈT med chilimarinert hvitløk i form

Denne kyllingretten jeg dumpet borti på FB, må deles !!
Den er enkel og tilberede, men meget smakfull.
 
Like god enten det er midt i uka, som helgekos eller som klubbmat...
 
Da jeg fikk middagsgjester, glemte jeg helt å ta flere bilder.
Så her ser dere retten før den settes i ovn.
 
 

INGREDIENSER
5-6 porsjoner
 
1-2 kg kyllingfilet kuttes i biter 
2 pk matfløte
2 glass chilimarinert hvitløk
1 hel flaske chili ketchup
1 ss basilikum 


FREMGANGSMÅTE

1. Bland matfløte, chili ketshup, marinerte hvitløk m/olje, basillikum i en stor bolle 
til en marinade, og legg kyllingbitene oppi.

2. Legg alt i en ildfast form å stek midt i ovnen på 
200 grader i ca 50 min, til kyllingbitene er gjennomstekt. 

Server gjerne med brokkoli og ris,
eller ris, salat og loff..

 -------------------------------------------


HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar