mandag 16. februar 2015

INDREFILÈT AV SVIN med kokosmelk og ingefær

I dag ble det middag ut fra hva jeg hadde i kjøleskapet. 
Minst mulig mat skal kastes, 
så her gjelder det å sette de små grå i sving og tenke kreativt :)

Jeg hadde en indrefilèt av svin og ønsket noe smakfult,
så da ble denne middagsretten til...


INGREDIENSER
4 porsjoner

500 g svinekjøtt
1,5 stk løk
2 fedd hvitløk
1 stk brokkoli
1 stk gul paprika
 1 boks kokosmelk
1-2 ss fiskesaus
1 ss soyasaus
1-2 ts fersk ingefær
salt og pepper
olje til steking
Eggnudler



FREMGANGSMÅTE

1. Kutt svinekjøtt i strimler, stek kjøttet i wok eller stekepanne,
og legg til side.

2. Kutt løk og paprika i strimler, brokkoli i små buketter og finhakk hvitløk.

3. Stek løk og hvitløk til løken blir blank,
og ha over brokkoli og paprika, og la det steke videre noen minutter.

4. Hell over kokosmelken, og bland den godt med grønnsakene.

5. Smak til med fiskesaus, soyasaus, salt og pepper,
og revet fersk ingefær.

6. Ha så svinekjøttet over i pannen sammen med alle ingrediensene.

7. Kok eggenudler etter anvisning på pakken,
bland de inn med kjøttet og grønnsakene og server.

-------------------------------------------------------


HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar