Oppskrift med kcal innhold pr porsjon
Pr porsjon ca 234 Kcal (uten ris)
4 porsjoner
INGREDIENSER
600 gr kyllingfilet
Olje til steking
1 ss revet ingefær
1 stk stor løk
1 stk purre
3 stk gulrøtter
200 gr sjampinjong
2 dl hønsebuljong (terning + vann)
2 dl bønnespirer
1 boks (er) bambusskudd (225 g)
1 ts salt
0,5 ts hvit pepper
2 ss soyasaus
Olje til steking
1 ss revet ingefær
1 stk stor løk
1 stk purre
3 stk gulrøtter
200 gr sjampinjong
2 dl hønsebuljong (terning + vann)
2 dl bønnespirer
1 boks (er) bambusskudd (225 g)
1 ts salt
0,5 ts hvit pepper
2 ss soyasaus
//bildet er lånt fra google//
Skjær kjøttet i strimler og brun det lett i olje sammen med ingefær.
Skjær løk og purre i ringer, gulrøttene i tynne strimler og soppen i
skiver.
Ha alt i gryten og hell over buljong.
La retten trekke i ca. 5
minutter.
Tilsett bønnespirer og bambusskudd.
Varm opp og smak til med
salt, pepper og soyasaus.
Server ris til.
OPPSKRIFTEN ER LÅNT FRA
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar