Kotteletter i ovn er virkelig å anbefale !!
Dette er en super søndagsmiddag, enten en skal ha gjester eller ikke.
Kottelettene blir utrolig mør, og smaken av sausen
er bare helt himmelsk.
INGREDIENSER
Koteletter
Salt
Peppermix
Gulrøtter - kuttes i passe biter
Løk - skjær i båter
Smør
Kremfløte
FREMGANGSMÅTE
1. Legg kotelettene i en ildfast form.
Kryddre med salt og peppermix og legg en liten smørklatt på hver kotelett.
Ha over aluminiumsfolie, og sett i stekeovn
på 180 grader i ca 1 time.
evt litt mer smør.
Stek så videre på 200 grader i ca 45 minutter.
3. Hell fløte over koteletter og grønnsaker og stek videre på 225 grader.
La så dette stå å godgjøre seg i 10 - 20 min.
OBS:
Bruk kremfløte, det gir best resultat,
og bruk så mye at kotelettene dekkes helt med fløten.
Denne her er helt himmelsk. 🤩
SvarSlettDen her oppskriften har blitt brukt i flere år hos meg nå, elsker den!! ��
SvarSlettIkke steke i panne litt først?
SvarSlett