tirsdag 29. april 2014

BANANLAPPER med havregryn

 Mine FAVORITT lapper !!!

Bananlapper er kjempegodt, og har du ikke smakt det,
ja da er det jammen på tide :)




Disse passer like godt til frokost/lunsj som sunn kos til kaffen.
Det er tilbehøret som bestemmer liksom.




INGREDIENSER
3 stk lapper

1 stk banan - moses
2 stk egg - piskes lett sammen
30 g havregryn



FREMGANGSMÅTE

Mos bananen, pisk eggene lett sammen og tilsett havregryn.
Stek lappene på middels/sterk varme i smør,til de er gyldenbrune.
Ved å steke de i SMØR,
får du den gode saltsmaken på stekeskorpen :)))



Disse laget jeg til frokost i dag, og som tilbehør
brukte jeg cottage chees og blåbær.



Etter en to timers fjelltur,
smakte de meget godt med mager vaniljekesam og blåbær på
til kaffen :))) Kjekt med rester :)

-------------------------------------------


HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar