tirsdag 22. april 2014

Deilig - smakfull kyllingsuppe

For et vær og for en påske vi har hatt i år !!
Sukkerfitt påskegodt i sekken, lange langrennsturer 
og mye morro i alpinbakken.

Påskens matopplevelse hadde vi på Frode Aga's restaurant, Hallingstuene.
Vi fikk servert skalldyrsuppe, kamskjell, fruktshott, villsau fra Austevoll
og appelsinpannacotta med kvikklunsj, og alt smakte
bare helt fantastisk godt !!

På slike dager teller en ikke kcal, det gjør vi i hverdagen :)
Så siden hverdagen er tilbake og en skal inn i bunader og bikinier,
så passer det vel med et lite middagstips 
som forteller deg kcal innholdet...


INGREDIENSER
 Pr porsjon ca 384 Kcal
 4 porsjoner

400 gr kyllingfileter
1 ts karri
0,5 ts cayennepepper
salt og pepper
0,5 stk gul paprika
0,5 stk rød parika
1 stk purre
Ca 7,5 dl vann
2 stk hønsebuljong
1 dl eplejuice  - lysekloster el. hvitvin
1 beger creme fraiche
Litt fløte

//bildet er lånt//

Del kyllingfiletene i små biter.
Stekes i smør. Krydres med karri, cayennepepper, salt og pepper.
Legges så til siden, strø litt mel over.
Paprikaene og purren brunes.
Kok opp vann, buljong, eplejuice/lysekloster/hvitvin, creme fraiche og fløteskvetten
Skal koke i ca 7-8 min. 
Ha i paprika og purre etter halvgått koketid og kyllingbitene på slutten..

Jeg liker godt med smak, og krydrer det gjerne litt ekstra !!

OPPSKRIFTEN ER LÅNT FRA




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar