onsdag 16. april 2014

Parmesanpanert svinekam med gnocchi og ovnsbakte tomater

Dette høres kanskje avansert ut å lage, 
men det er kjempe enkelt og svinekammen ble skikkelig saftig og god.

Dette er oppskrift fra Adams Matkasse
Er det fristende å sjekke ut 
og kanskje ta en prøveuke med denne ordningen ?
Du kommer til Adams Matkasse HER på Face Book HER
og på Instagram som @adamsmatkasse


INGREDIENSER
til 2 personer

1/2 pk cherrytomater 
1 stk egg 
Hvetemel
1/2 dl griljermel
30 g parmesan - revet
300 g svinekam
1 pk gnocchi 
1/2 stk purreløk
Olivenolje
salt & pepper


FREMGANGSMÅTE

1. Sett ovnen på 200 C og sett på en kjele med vann til kok til punkt 5.
2. Legg 1/2 pk cherrytomater i en ildfast form, dryss litt olivenolje, salt og svart pepper over
Sett formen i ovnen ca 15 - 20 minutter.
3. Visp sammen 1 stk egg på en tallerken, legg hvetemel på en annen tallerken 
og bland 1/2 dl griljermel og 30 g revet parmesan på en tredje tallerken.
4. Vend så ca 300 g svinekam - porsjonsbiter - først i hvetemel, 
så i egg og til slutt i parmesanblandingen. 
Stek dem så i en stekepanne i ca 1 minutt på hver side i litt olje på høy varme. 
Legg de så i en ildfast form, krydre med salt og svart pepper og stek ferdig i ovnen i ca 8 minutter.




5. Ha i  kjelen med kokende vann: 4 klype salt og 1 pk gnocchi.
La det koke i ca 1 minutt, og hell vannet av.
6. Skyll, rens og finhakk 1/2 stk purreløk.




7. Brun 2 ss smør i en stekepanne og tilsett purreløken.
Stek den til den er myk og tilsett gnocchien.
Stek i ca 3-4 minutter til gnocchien har fått en fin gyldenbrun farge.
Smak til med salt og svart pepper.
8. Strø litt revet parmesan over gnocchien før servering.



Anbefaler virkelig å prøve denne retten !!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar