Oppskrift med kcal innhold pr porsjon
Pr porsjon ca 273 Kcal (uten ris)
4 porsjoner
INGREDIENSER
3 stk kyllingfileter
1 ts salt
0,25 ts hvit pepper
0,5 stk purre
1 stk gulrot
1 bit (er) sellerirot
150 gr sjampinjonger ferske
2 dl bønnespirer
SUR-SØT SAUS
4 ss sukker
4 ss soyasaus
1 ss tørr hvitvin (kan sløyfes)
2 ss eddik (gjerne vineddik)
Ca 2,5 ss tomatpuré
1,5 dl hønsebuljong (terning + vann)
1 ss maizena
//BILDER LÅNT PÅ NETT//
Skjær kyllingfiletene i tynne strimler.
Kutt grønnsakene og soppen i
tynne skiver eller strimler.
Varm olje i en wokpanne eller annen stor
panne
Start med kyllingkjøttet og stek til det er jevnt hvitt.
Dryss
salt og pepper over.
Ha først i gulrøtter og selleri, deretter sopp og bønnespirene helt til
slutt. Bland sammen alle ingrediensene til den sur-søte sausen og hell
det i pannen.
Kok opp og retten er klar til servering.
Server med ris.
OPPSKRIFTEN ER LÅNT FRA
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar