Kyllingfilèt er noe vi alle like.
Hvorfor ikke gjøre litt mer ut av det...
Her har sprø og fargerike grønnsaker og ovnsbakte potetbåter
fått følge
av
kyllingfilet med frisk timian, ost og bacon.
En herlig middag, rett og
slett.
Oppskrift og bilde kommer fra
http://www.frukt.no/kokeboka/panneretter/timian-og-ostefylt-kyllingfile/
http://www.frukt.no/kokeboka/panneretter/timian-og-ostefylt-kyllingfile/
INGREDIENSER
4 porsjoner
4 stk kyllingfilet
8 skive bacon
4 ss kremost naturell
4 ss hakket frisk timian
salt og pepper
8 skive bacon
4 ss kremost naturell
4 ss hakket frisk timian
salt og pepper
Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skje
kremost,
hakket frisk timian og salt og pepper.
Surr baconskiver rundt
fileten og fest med tannpirkere.
Stek kyllingfileten ca. 5 minutter på
hver side.
1 pose knaskerøtter
1 pk sukkererter
4 stk sjalottløk
½ ss rød karripasta
1 ss soyaolje til steking
1 boks kokosmelk
salt og pepper
1 ss presset sitronsaft
1 dl hakket frisk koriander
Skyll grønnsakene og del dem i to og rens og skjær sjalottløken i
skiver.
Stek gulrøtter og sjalottløk i litt varm olje et par minutter.
Tilsett kokosmelk, sitronsaft og karripasta og kok noen minutter til
gulrøttene er møre.
Legg i sukkererter like før servering sammen med hakket koriander.
Smak til med salt og pepper.
Server kyllingen med grønnsaker og f.eks. ovnsstekte potetbåter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar