tirsdag 25. mars 2014

Timian og ostefylt kyllingfilet med sprø grønnsaker

Kyllingfilèt er noe vi alle like.
Hvorfor ikke gjøre litt mer ut av det...


Her har sprø og fargerike grønnsaker og ovnsbakte potetbåter 
fått følge av 
kyllingfilet med frisk timian, ost og bacon. 
En herlig middag, rett og slett.

INGREDIENSER
4 porsjoner

4 stk kyllingfilet
8 skive bacon
4 ss kremost naturell
4 ss hakket frisk timian
salt og pepper


Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skje kremost, 
hakket frisk timian og salt og pepper. 
Surr baconskiver rundt fileten og fest med tannpirkere. 
Stek kyllingfileten ca. 5 minutter på hver side.

Timian- og ostefylt kyllingfilet med sprø grønnsaker

1 pose knaskerøtter
1 pk sukkererter
4 stk sjalottløk
½ ss rød karripasta
1 ss soyaolje til steking
1 boks kokosmelk
salt og pepper
1 ss presset sitronsaft
1 dl hakket frisk koriander


Skyll grønnsakene og del dem i to og rens og skjær sjalottløken i skiver. 
Stek gulrøtter og sjalottløk i litt varm olje et par minutter. 
Tilsett kokosmelk, sitronsaft og karripasta og kok noen minutter til gulrøttene er møre.
Legg i sukkererter like før servering sammen med hakket koriander. 
Smak til med salt og pepper.
Server kyllingen med grønnsaker og f.eks. ovnsstekte potetbåter.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar