Denne oppskriften er fra
Adams Matkasse
Middag som vi får levert på døren hver uke.
Lyst til å prøve ut disse oppskriftene og middagsrettene du også ?
og på Instagram som @adamsmatkasse
INGREDIENSER
4 porsjoner
Paideig - ferdig kjøpt
1/2 stk brokkoli
1/2 stk purreløk
4 stk egg
3 dl melk
2 stk hvitløksfedd
1/2 ts tørket timian
1/2 ts tørket oregano
1/2 ts salt
1/2 ts svart pepper
200 g bacon i terninger
1 pk fetaost
2 stk plommetomater
Olivenolje
Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE
1. Forvarm ovnen til 200 grader
2. Smør en paiform med litt olje
Rull ut 1 pk paideig i formen og trykk til langs kantene
slik at paiskallet får sin karakteristiske form.
Stikk noen hull i bunnen av paiskallet med en gaffel,
og forstek paiskallet midt i ovnen i ca 7-10 minutter.
3. Kutt 1/2 stk brokkoli i små buketter,
og vask og finsnitt 1/2 stk purreløk.
4. Visp sammen 4 stk egg og 3 dl melk i en bolle.
Tilsett 2 stk hvitløksfedd presset, 1/2 ts tørket timian, 1/2 ts tørket oregano, 1/2 ts salt
og 1/2 ts svart pepper.
5. Stek ca 200 g baconterninger gyllenbrune i en middels varm stekepanne.
6. Fordel grønnsakene utover paiskallet, og strø baconterningene over.
Smuldre deretter 1 pk fetaost over paien.
Hell så over eggblandingen, og stek i ovnen i ca 15 - 20 minutter.
7. Kutt 2 stk plommetomater i skiver og legg på et fat.
Ha over litt olivenolje, salt og svart pepper.
Paien smaker kjempegodt og er mer enn nok for 2 voksne personer.
Så koselig at du også har laget en matblogg, jeg følger med her for her kan jeg lære mye :)
SvarSlettSå hyggelig da :)
SlettSetter veldig pris på det skal du vite :)
Klem H