Dette er en smakfull,
saftig og enkel kake å lage....
saftig og enkel kake å lage....
Passer i alle anledninger,
og den faller nok i smak hos de aller minste også !!
Jeg gjorde den litt sunnere i dag ved å bruke cocosa-sukker
og sukkerfri skjokolade fra stevia.
Blir kanskje et ekstra stykke i dag da,
med god samvittighet :)))
INGREDIENSER TIL BUNN
4 stk egg
2 1/2 dl sukker
2 ss kokt vann
150 g malte mandler
100 g hvetemel
1 ts bakepulver
FREMGANGSMÅTE
Pisk egg og sukker til eggedosis, og tilsett det kokte vannet.
Bland inn alle de tørre ingrediensene.
Stekes i rund form på 190 - 200 grader i ca 25 minutter.
INGREDIENSER TIL FYLLET
1 stk egg
1/2 dl sukker - kan byttes ut med cocosa sukker
1/2 dl kaffe
1/2 dl kaffe
50 g smeltet smør
1 plate lys kokesjokolade - bruk gjerne sukkerfri sjokolade
1/2 liter kremfløte
FREMGANGSMÅTE
Pisk egg og sukker til eggedosis
Smelt sjokoladen i kaffen og smøret.
Avkjøl helt og tilsett eggedosisen.
Pisk kremfløten til krem og bland så alt sammen.
Ha fyll i og utenpå kaken.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar