søndag 11. mai 2014

Heidi's Ambassadørkake

Dette er en smakfull,
saftig og enkel kake å lage....
Passer i alle anledninger,
og den faller nok i smak hos de aller minste også !!

Jeg gjorde den litt sunnere i dag ved å bruke cocosa-sukker
og sukkerfri skjokolade fra stevia.

Blir kanskje et ekstra stykke i dag da,
med god samvittighet :)))



INGREDIENSER TIL BUNN

4 stk egg
2 1/2 dl sukker
2 ss kokt vann
150 g malte mandler
100 g hvetemel
1 ts bakepulver

FREMGANGSMÅTE
Pisk egg og sukker til eggedosis, og tilsett det kokte vannet.
Bland inn alle de tørre ingrediensene.

Stekes i rund form på 190 - 200 grader i ca 25 minutter.



INGREDIENSER TIL FYLLET

1 stk egg
1/2 dl sukker - kan byttes ut med cocosa sukker
1/2 dl kaffe
50 g smeltet smør
1 plate lys kokesjokolade - bruk gjerne sukkerfri sjokolade
1/2 liter kremfløte

FREMGANGSMÅTE

Pisk egg og sukker til eggedosis
Smelt sjokoladen i kaffen og smøret.
Avkjøl helt og tilsett eggedosisen.
Pisk kremfløten til krem og bland så alt sammen.
Ha fyll i og utenpå kaken.


En saftig og god kake med mye krem, akkurat slik jeg liker det :)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar