Vi har i over et 1/2 år nå
fått matkasse levert hjem på døren fra Adam's Matkasse. Tidligere Topp Mat.
Det ringer på døren vår hver mandag ettermiddag, og en smilende sjåfør står utenfor
og overbringer mat til oss for tre dager fremover.
Kassen fra forrige levering,
tar han med seg i retur om du ønsker det :)
Like spennende er det hver uke å bla gjennom oppskriftsheftet.
Det er alltid en fiskemiddag blandt de tre middagene vi har valgt å abonnere på.
Og ang fiskeretten, så er jeg bare såå imponert !!
Vi har spist fiskeretter midt i uken som har smakt som rene festmiddagen.
Vi bare elsker fiskerettene fra Adam's Matkasse.
Kjøttrettene er absolutt gode de også,
men fiskerettene ER bare noe HELT for seg selv :)))
Endelig er jeg inspirert
til å lage middager igjen :)))
Vi har snakket om det mange ganger,
og vi er enig i at vi aldri hadde laget mat med slike gode kombinasjoner
hadde det ikke vært for Adam's Matkasse.
Nye krydder er oppdaget og mange av rettene skal lages om igjen,
helt uten tvil !!!
Lyst til å prøve ut denne ordningen du også ?
og på Instagram som @adamsmatkasse !!
Så til overskriften og oppskriften :)))
INGREDIENSER
to personer
2 stk gulrøtter
2 stk bakepoteter
1 stk gul løk
1 stk rød løk
3 ss olje til steking
3 klyper salt
2 klyper svart pepper
--------------------------
300 g kjøttdeig
1 stk rødbete - grovrives
3 klyper salt
1 stk egg
1/2 dl melk
--------------
1 stk rødbete - i båter
-------------------------
1/2 gul eller rød paprika
1/2 stk agurk
saften av en 1/2 stk lime
2 ss olivenolje
litt salt
---------
Balsamicoviniagrette
FREMGANGSMÅTE
1. Sett ovnen på 225 grader.
2. Skrell og kutt 2 stk gulrot, 2 stk bakepotet, 1/2 stk gul løk
og 1/2 stk rødløk i båter og ha over i en ildfast form.
Ha over 3 ss olje, 3 klyper salt og 2 klyper svart pepper, og bak i ovnen ca 25 - 30 minutter.
3. Grovriv 1 stk rødbete på et rivjern.
4. Bland ca 300 g kjøttdeig med revet rødbete og 3 klyper salt
til en seig deig i en kjøkkenmaskin eller for hånd.
Ha i 1 stk egg, spe på med ca 1/2 dl melk og form til 4 karbonader.
5. Stek karbonadene i en stekepanne på middels/høy varme med litt olje
i ca 5 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekt.
6. Kut 1 stk rødbete i båter, og bak sammen med grønnsakene de siste 5 minuttene av baketiden.
7. Kutt 1/2 stk gul/rød paprika i grove biter og 1/2 stk agurk i terninger og ha i en skål.
Press over saften av 1/2 stk lime, og ha over 2 ss olivenolje og litt salt.
8. Server nystekte karbonader med potetbåter,
bakte grønnsaker, balsamicoviniagrette og agurksalat.
Håper dette inspirerer deg til å sjekke ut om middager fra
Adam's Matkasse leveres i ditt område !!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar