Pavlova kaken
er oppkalt etter den russiske ballett-danserinnen
Anna Pavlova !!
Kaken er florlett og sprø,
og smelter i
munnen.
INGREDIENSER
er oppkalt etter den russiske ballett-danserinnen
Anna Pavlova !!
Kaken er florlett og sprø,
og smelter i
munnen.
INGREDIENSER
6 stk eggehviter
1/2 ts salt
4 dl sukker
2 ts vaniljesukker
2 ts maizena
2 ts hvitvinseddik
20 ml vann
------------------------
6 dl kremfløte
Frukt/bær.
FREMGANGSMÅTE
Visp eggehviter og salt, og ha i halvparten av sukkeret.
Visp til meget tykk konsistens - minst i 10 minutter
Bland så i resten av sukkeret og maizena mel.
Tilsett hvitvinseddik og vann forsiktig !!
Hell over på bakepapir i ønsket størrelse.
Stekes på 150 grader i 60 min,
så videre på 120 grader i 30 min.
La ovnsdøren stå igjen til ovnen er kald.
Visp 6 dl kremfløte og pynt med frukt/bær etter ønske.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar