fredag 16. mai 2014

Kyllingwok med nudler og soyastekte grønnsaker

Jammen lenge siden jeg har hatt wok !! 
Så god, så enkelt og så sunt.

Her er en oppskrift fra Adams Matkasse som falt i smak her hos oss.
Akkurat passe med grønnsaker å kutte opp,
og det kan vi like :)


INGREDIENSER
 4 porsjoner
 
1/2 stk brokkoli
1/2 pk sukkererter
3 stk gulrøtter
300 g strimlet kyllingkjøtt
1/2 pk nudler
3 ss soyasaus
Saft fra 1/2 stk lime
Salt
Svart pepper 
Fersk koriander


FREMGANGSMÅTE

1. Sett 2 l vann på kok i en kjele

2. Kutt 1/2 stk brokkoli i små buketter, del 1/2 pk sukkererter i to på langs, 
og skrell 3 stk gulrøtter i staver.

3. Varm opp en wokpanne eller vid stekepanne til høy temperatur med litt olje.
Stek ca 300 g strimlet kyllingkjøtt i 2-3 minutter 
til den har fått litt farge og er gjennomstekt.
Ha så kyllingen over på en tallerken.

4. Kok 1/2 pk nudler i det kokende vannet i ca 4-5 minutter.

5. Wok grønnsakene i 3-4 minutter i samme wok/stekepanne som du stekte kyllingen i.
Ha så i kyllingkjøttett, 3 ss soyasaus og saften av 1/2 lime.
Vend deretter inn nudlene, og smak til med salt og svart pepper.
Ha eventuelt over litt mer soyasaus om du ønsker det.

6. Grovhakk gjerne fersk koriander 
og dryss dette over kyllingwoken før servering.


 Håper du ble inspirert til å lage en wok middag :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar