søndag 22. juni 2014

PIZZA m/ tunfisk i pizzabunnen

Denne oppskriften er lånt fra
 Linda Stuhaug !!





PIZZABUNN
1-2 personer


70 g havregryn
1 boks tunfisk i vann
1 stk egg
Mye krydder


FREMGANGSMÅTE

1. Miks sammen ingrediensene - du skal også bruke vannet i tunfiskboksen. 
Bruk en del krydder for å sette smak på pizzabunnen.
Mitt forslag er -  f.eks. pizzakrydder, urtesalt, pepper, chilli.
Miks godt så alt blander seg skikkelig - bruke gjerne en miksmaster. 
2. Bruk en slikkepott for å bre bunnen utover en bakepapirkledd langpanne.
Forstek bunnen på 200 grader i 15 - 20 minutter.
 før du avkjøler litt og har på fyll.
3. Smør utover philadelphia og pesto på den litt avkjølte bunnen.

4 - 5. Ha over bogskinke.

5. Fordel deretter over valgfrie grønnsaker - se forslag lenger nede*

6. Topp så med ost.

Du kan selfølgelig bruke det fyllet du ønsker :)))
Dette er bare et forslag. 


*FORSLAG TIL FYLL

Philadelphia light - glemte å ta på
Pesto
Bogskinke - oppkuttet
Spekeskinke - hadde desverre ikke
Sjampinjong
Purreløk
Spisspaprika
Ost - helst revet


Server med en frisk salat & hjemmelaget hvitløksdressing  
og/eller hjemmelaget guacamole

Jeg tok et glass rødvin siden denne ble laget på fredag :)
Hvite Blonder Og Myke Karameller
mvh Heidi


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar