PIZZABUNN
1-2 personer
70 g havregryn
1 boks tunfisk i vann
1 stk egg
Mye krydder
FREMGANGSMÅTE
1. Miks sammen ingrediensene - du skal også bruke vannet i tunfiskboksen.
Bruk
en del krydder for å sette smak på pizzabunnen.
Mitt forslag er - f.eks. pizzakrydder, urtesalt,
pepper, chilli.
Miks godt så alt blander seg
skikkelig - bruke gjerne en miksmaster.
2. Bruk en slikkepott for å
bre bunnen utover en bakepapirkledd langpanne.
Forstek bunnen på 200 grader i 15 - 20 minutter.
før du avkjøler litt og har
på fyll.
3. Smør utover philadelphia og pesto på den litt avkjølte bunnen.
4 - 5. Ha over bogskinke.
5. Fordel deretter over valgfrie grønnsaker - se forslag lenger nede*
6. Topp så med ost.
Du kan selfølgelig bruke det fyllet du ønsker :)))
4 - 5. Ha over bogskinke.
5. Fordel deretter over valgfrie grønnsaker - se forslag lenger nede*
6. Topp så med ost.
Du kan selfølgelig bruke det fyllet du ønsker :)))
Dette er bare et forslag.
*FORSLAG TIL FYLL
Philadelphia light - glemte å ta på
Pesto
Bogskinke - oppkuttet
Spekeskinke - hadde desverre ikke
Sjampinjong
Purreløk
Spisspaprika
Ost - helst revet
Philadelphia light - glemte å ta på
Pesto
Bogskinke - oppkuttet
Spekeskinke - hadde desverre ikke
Sjampinjong
Purreløk
Spisspaprika
Ost - helst revet
Server med en frisk salat & hjemmelaget hvitløksdressing
og/eller hjemmelaget guacamole ♥
og/eller hjemmelaget guacamole ♥
Jeg tok et glass rødvin siden denne ble laget på fredag :)
Hvite Blonder Og Myke Karameller
mvh Heidi
mvh Heidi
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar