Sukrin Gold
er et gyllent og lekkert Sukrin og rikt på smak.
Det har svært lite kalorier; kun 8 kcal per 100 g,
dvs kun 2 % av kaloriene som i vanlig sukker !!
Sukrin Gold er satt sammen av flere naturlige søtstoffer,
og den unike blandingen av disse
gir en søtere, rundere og fyldigere smak enn vanlig Sukrin.
er et gyllent og lekkert Sukrin og rikt på smak.
Det har svært lite kalorier; kun 8 kcal per 100 g,
dvs kun 2 % av kaloriene som i vanlig sukker !!
Sukrin Gold er satt sammen av flere naturlige søtstoffer,
og den unike blandingen av disse
gir en søtere, rundere og fyldigere smak enn vanlig Sukrin.
98 % færre kalorier enn i sukker
Naturlig opprinnelse
Gir en fyldig og rund smak
Ideell i varme drikker, som kakao, te og kaffe
Naturlig opprinnelse
Gir en fyldig og rund smak
Ideell i varme drikker, som kakao, te og kaffe
//bildet er lånt//
Næringsinnhold pr 100 g.
Energi: 8 kcal
Fett: 0 g
Karbohydrat: 99,3 g, av disse er 96,4 g polyoler (sukkeralkoholer)
Karbohydrat: 99,3 g, av disse er 96,4 g polyoler (sukkeralkoholer)
og tas ikke opp av kroppen/virker ikke inn på blodsukkeret.
Sukkerarter: 2,9 g
Kostfiber: 0 g
Protein: 0,1 g
Salt: 0 g.
Sukkerarter: 2,9 g
Kostfiber: 0 g
Protein: 0,1 g
Salt: 0 g.
Dersom
du ønsker å ta vare på helsen din,
men ikke er interessert i å gå på
kompromiss med smaken,
er Sukrin Gold et naturlig alternativ.
Det har en
GI på 1, og kun 1 g nettokarbohydrat som påvirker blodsukkeret per 100
g.
Sukrin Gold passer perfekt over bær, frokostblanding, grøt, yoghurt, i
kaffe, te,
desserter og alle steder du vil ha en rund og fyldig
søtsmak.
Sukrin Gold fungerer bedre enn vanlig Sukrin i baking, siden
det er søtere,
og gir noe mindre risiko for kjøling.
Men når du skal
lage søt bakst,
er det fortsatt Sukrin+ som egner seg best.
er det fortsatt Sukrin+ som egner seg best.
(Fordi den er dobbelt så søt som sukker,
og erstatter mer av sukkeret med en mindre mengde)
og erstatter mer av sukkeret med en mindre mengde)
Innhold: Sukrin (erythritol), tagatose, glyserol, maltekstrakt (glutenfri), stevia.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar