søndag 15. juni 2014

SUKRIN +

Sukrin+ er Sukrin som er smeltet sammen med Stevia.
Dette gir et 100 % naturlig søtningsmiddel med 2 x søtheten til sukker.
Sukrin+ kombiner sukker-konsistensen til Sukrin med Stevias søthet.
Sukrin fjerner den bitre bismaken som kan kjennes i en del Stevia-produkter.
Både Sukrin og Stevia er kalorifrie produkter, og Sukrin+ gir ikke noe utslag på blodsukkeret.


Dobbelt så søtt som sukker
100%  naturlig
0 kalorier
0 karbohydrater
Påvirker ikke blodsukkeret (0 GI)
Konsistens som strøsukker

Dobbelt så søtt som sukker

Sukrin+ er dobbelt så søtt som sukker, og skal derfor brukes i halv mengde.
Dette gjør at du kan erstatte alt sukker i de fleste bakverk med Sukrin+
 og fortsatt beholde saftigheten og den gode smaken.

Helt naturlig

Både Stevia og Sukrin er 100% naturlige produkter.
Stevia er en naturlig søt urt som har vært brukt som søtningsmiddel i Amerika og Asia i mange år. Etter grundig gjennomgang og testing ble Stevia godkjent for bruk i mat i EU desember 2011.
Både utvinningen av søtstoffene, og sammensmeltingen foregår i naturlige prosesser,
og det finnes ingen kunstige tilsentningsstoffer i Sukrin+

Stevia av beste kvalitet

Stevia som brukes i Sukrin+ har minst 97% konsentrasjon av Rebaudioside A.
Rebaudioside A er det stevioglykosidet med renest søtsmak,
og som ligger nærmest smaken av sukker.
Når vi smelter Stevia inn i hver enkel Sukrinkrystall oppstår en god effekt,
ved at de to søtningsmidlene forsterker hverandres positive egenskaper.
Sukrin+ gir en rund, ren sukkersmak,
og er et naturlig og sunt alternativ alle steder du ellers ville bruke sukker.


Opplysningene er hentet fra Funksjonell Mat !!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar