FiberFin kan brukes av alle som ønsker å spise litt sunnere,
enten som kosttilskudd eller i baking og matlaging.
Glutenfritt
Inneholder hele 60% fiber
Bidrar til et jevnere blodsukker - og energinivå
Godt for fordøyelsen
Brukes i baking og matlaging, eller som kosttilskudd
SUPERFIBER MED HELSEFORDELER
Visste du at de fleste nordmenn får i seg alt for lite fiber?
Fiber er ikke
bare viktig for fordøyelsen, men kan også bidra til å holde deg frisk og
slank.
FiberFin inneholder et spesielt gunstig fiber (resistent
stivelse) med godt dokumenterte helsefordeler. FiberFin lages av
spesialdyrket australsk mais (ikke genmanipulert) med en veldig høy
andel resistent stivelse.
Gjør baksten sunnere:
Med
FiberFin kan du enkelt øke fiberinnholdet og senke GI på brød,
pizza, paier, pannekaker, vafler, muffins og kaker.
pizza, paier, pannekaker, vafler, muffins og kaker.
Det er et hvitt mel som kan
tilsettes matvarer uten at smak,
konsistens eller utseende blir
forandret, og har hele 60% fiber, og kun 31% karbohydrater.
1 spiseskje
FiberFin gir like mye fiber som 1 dl grovt mel.
Du trenger derfor kun en
liten mengde for å gjøre maten sunnere.
FiberFin er naturlig
glutenfritt.
Hvordan bruke FiberFin ?
Som kosttilskudd:
Baker
du sjelden ?
Prøv FiberFin over frokostblandingen, eller bland den i
juice eller melk.
En spiseskje FiberFin gir hele 6 gram fiber.
Ved baking:
Alle
steder hvor du bruker mel, kan du også bruke FiberFin.
Bare bytt ut
10-20% av melet med FiberFin.
Smak og utseende blir som før.
Bytter du
for eksempel ut 7 % av melet i en pizzaoppskrift,
vil fiberinnholdet bli
like høyt som i grovbrød.
I tillegg blir deigen lettere å jobbe med.
Så mange fine oppskrifter du kommer med! Takk:) Og tipset om fibermel skal jeg ta med meg, ja:)
SvarSlettTusen takk for det :)
Slett