Jeg elsker indisk smak !!
Tikka Masala er en favoritt i det indiske kjøkkenet.
Retten er enkel å lage
og kan lages til både hverdag og fest.
Som tilbehør, kan du f.eks.lage dine egne nanbrød.
Tikka Masala er en favoritt i det indiske kjøkkenet.
Retten er enkel å lage
og kan lages til både hverdag og fest.
Som tilbehør, kan du f.eks.lage dine egne nanbrød.
INGREDIENSER
ca 4 porsjoner
500 g kyllingfilèt i terninger
500 g kyllingfilèt i terninger
1 ss smør eller margarin
1 pose Tikka Masala Spice Mix
1 dl Vann
2 dl Creme Fraiche
1 pose Tikka Masala Spice Mix
1 dl Vann
2 dl Creme Fraiche
For å få retten litt sterkere, kan man tilsette litt tørkede chiliflak
FREMGANGSMÅTE
Stek kyllingbitene i smør eller margarin
Stek kyllingbitene i smør eller margarin
på middels varme, til de er brunet.
Når kyllingen er nesten ferdig,
heller du over krydderblanding og vann.
Rør inn créme fraiche og la det småkoke i 2-3 minutter med lokk på lav varme.
//bildet er lånt fra nettet//
Server med basmatiris og hjemmelaget nanbrød !!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar