tirsdag 8. juli 2014

KYLLINGFILÈT MED KETSHUP

Om sommeren ønsker en gjerne å stå minst mulig inne
 på kjøkkenet for å lage mat...
 
Hva passer ikke bedre da, enn retter som lager seg selv,
mens du gjør andre ting...
 
Jeg testet en ny rett med kyllingfilèt til middag i dag...
...og den kan jeg virkelig anbefale.
 
Nesten en hel time i solen fikk jeg,
mens middagen puttret 
i ovnen :)



Retten er enkel og lage, 
kyllingfilèten blir saftig og virkelig smakfull.



INGREDIENSER

4-5 kyllingfilèter
1 kopp ketshup
2-3 ts karri - kan sløyfes, men smakte virkelig godt med
2 ts salt 
1 ts svart pepper
2.5 dl fløte



FREMGANGSMÅTE

Legg 4-5 kyllingfilèter i en ildfast form - ikke frossen
Bland ketchup, karri, salt, svart pepper og fløte,
og hell blandingen over kyllingfilètene.

Sett i ovnen og
stek på 200 grader i 50 - 60 minutter.


Serveres med ris og salat.

Hvitløks baguetter passer også til...

_______________________

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar