Om sommeren ønsker en gjerne å stå minst mulig inne
på kjøkkenet for å lage mat...
Hva passer ikke bedre da, enn retter som lager seg selv,
mens du gjør andre ting...
Jeg testet en ny rett med kyllingfilèt til middag i dag...
...og den kan jeg virkelig anbefale.
Nesten en hel time i solen fikk jeg,
mens middagen puttret
i ovnen :)
Retten er enkel og lage,
kyllingfilèten blir saftig og virkelig smakfull.
INGREDIENSER
4-5 kyllingfilèter
1 kopp ketshup
2-3 ts karri - kan sløyfes, men smakte virkelig godt med
2 ts salt
1 ts svart pepper
2.5 dl fløte
FREMGANGSMÅTE
Legg
4-5 kyllingfilèter i en ildfast form - ikke frossen
Bland ketchup, karri, salt, svart pepper og fløte,
og hell blandingen over kyllingfilètene.
Sett i ovnen og
stek på 200 grader i 50 - 60 minutter.
Serveres med ris og salat.
Hvitløks baguetter passer også til...
_______________________
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar