Den gryten er SÅÅÅ utrolig smakfull,
så denne har virkelig fortjent en plass her på bloggen.
INGREDIENSER
ca 8 porsjoner
800 g torsk - frosset i blokk à 400 g
2 stk rød paprika - kuttes i strimler
2 stk grønn paprika - kuttes i strimler
2 stk gul paprika - kuttes i strimler
1 stk purreløk - kuttet i skiver
2 fedd hvitløk - presset
2 stk beger Creme Fraiche
6 dl kremfløte
Salt & Pepper
FREMGANGSMÅTE
1. Kok opp lettsaltet vann, tilsett den frossne torsken og la trekke i 15-20 minutter.
2. Rens og kutt paprikaen i passe strimler og purreløken i skiver.
Ha dette over i en wok gryte og stek, men ikke for lenge.
Paprikaen bør fremdeles ha litt tyggemotstand
3. Tilsett den pressede hvitløken og bland inn crem fraiche før du heller over fløten.
Bland forsiktig til all crem fraichen er løst opp i fløten.
4. Når fisken er ferdig trekt,
heller du ut vannet og river fiskestykkene i passe biter og legg opp i gryten
(jeg river fiskestykket fra hverandre med hendene)
5. Smak så gryten til med salt og pepper.
Jeg serverer fiskegryten med en frisk salat og hjemmelaget foccacia !!
Jeg hadde middagsgjester da denne retten ble servert,
og glemte helt å ta bilder av gryten dandert på fat :)
Jeg fikk bra god tilbakemelding fra
svigermor og svigerfar :)
------------------------------------------------
HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi
HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar