tirsdag 26. august 2014

PASTA CARBONARA

Pasta Carbonara er en lettvint pastarett fra Italia. 
Sammen med pastaen har du en saus som lages av fløte, 
egg, ost, bacon og sort pepper.

Bare elsker denne smaken av salt bacon, pasta og kremet fløte :)


//mobil bilde//

INGREDIENSER
 4 porsjoner
  
 115 g Bacon 
 1 dl revet Romano ost 
 1 fedd Hvitløk - finhakket 
 2 stk Egg 
 0.75 dl Kremfløte 
 1 spiseskje Olivenolje  - mer om nødvendig
Salt og Pepper etter smak 
 400 g Spaghetti 
 Parmesan - revet

FREMGANGSMÅTE
 
1. Kok opp en kjele med vann til pastaen.

2. Mens vannet koker, kutter eller klipper du baconet i tynne strimler.
 Stek i stekepanne i en spiseskje olje sammen med hvitløk 
til baconet er gjennomstekt.

3. Når vannet koker, tilsett salt og ha i pastaen.

4. Visp eggene lett. 
Så fort plommen og hviten er blandet, bland inn osten, 
kremfløten og litt salt og pepper.

5. Når pastaen er ferdigkokt, 
sil av vannet og hell pastaen over i en oppvarmet serveringsbolle. 
Strø baconet over sammen med sausen mens du rører godt. 
Varmen fra pastaen vil koke eggene. 


Serveres med fersk revet 
parmesan.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar