Har lagret mange oppskrifter på ting jeg skal prøve meg på,
og noen av oppskriftene har jeg desverre ikke notert meg hvor kommer fra...
Denne pizzaen har jeg satt sammen med tanke på sunn bunn uten gjær,
og med en utrolig smakfull hvit pizzasaus fra kjent blogger
som du finner hele oppskriften på HER
INGREDIENSER
150 g havremel
100 g havregryn
100 g havregryn
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
1 stk egg
2 eggehviter
3 - 4 dl vann
1. Bland alle ingrediensene godt sammen
og
tilsett nok vann til at deigen er litt rennende/klissete.
2. Hell røra ut av bollen og over på bakepapir,
før du fordeler den jevn utover med kniv
eller slikkepott.
3. Stek bunnen midt i ovnen i 10-20 minutter på 200
grader
slik at den stivner og blir litt sprø.
4. La den avkjøles i ca 10-15 minutter.
Dette er viktig, ellers vil den trekke inn all
sausen og bli slapp og myk
HVIT PIZZASAUS
3/4 beger lett creme fraiche
1/2 - 1 stk rød chili - finhakket
2 fedd hvitløk - finhakket
En neve frisk timian - finhakket
1/2 - 1 stk rød chili - finhakket
2 fedd hvitløk - finhakket
En neve frisk timian - finhakket
Salt
Nykvernet svart pepper
Nykvernet svart pepper
Rør sammen alle ingrediensene til pizzasausen,
og la den stå i kjøleskapet til du skal ha den
over pizzabunnen.
PIZZA FYLL
300-500 g kyllingfilèt
Fersk champignon
1 stk paprika
1 stk løk
Serranoskinke
Mozarella
Salt & pepper
1. Stek 300-500 gram kyllingfilet i panna, før du fordeler utover pizzaen.
Ha på litt salt og pepper under stekingen.
2. Kutt fersk champignon i passe tynne skiver, paprika
og løk i strimler og fordel dette over pizzaen.
3. Fordel ønsket mengde serranoskinke over pizzaen,
og avslutt med mozarellaosten.
1. Stek 300-500 gram kyllingfilet i panna, før du fordeler utover pizzaen.
Ha på litt salt og pepper under stekingen.
2. Kutt fersk champignon i passe tynne skiver, paprika
og løk i strimler og fordel dette over pizzaen.
3. Fordel ønsket mengde serranoskinke over pizzaen,
og avslutt med mozarellaosten.
4. Ferdig toppet, setter du pizzaen på nytt inn i ovnen på samme temperatur.
Osten skal smelte, og dette tar ca 10-20 nye minutter.
Ingen stekeovn er make, så pass på...
Ingen stekeovn er make, så pass på...
har du litt ruccola over, og du har en sunn og smakfull pizza !!
HEIDI's MATKROK
mvh Heidi
HEIDI's MATKROK
mvh Heidi
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar