Fårikål hører høsten til !!
Elsker når duften sprer seg i huset
og en vet at et riktig godt måltid er på gang...
INGREDIENSER
1,5 kg fårekjøtt
1,5 kg hodekål
4 ts hel pepper
2 ts salt
4 dl vann
FREMGANGSMÅTE
1. Legg kjøtt og kål lagvis.
Start med kjøttet og legg det med fettsiden ned.
2. Del hodekålen i båter.
3. Strø salt og hel pepper lagvis.
Om du ikke ønsker å fjerne hele pepperkorn under måltidet,
så kan du ha den hele pepperen i en pepperholder.
4. Hell på vann.
5. La fårikålen koke opp og trekke på lav varme til kjøttet er mørt,
Oh, hmmm, what a lovely, beautiful and delicious foot blog you have. Congratulations!
SvarSlettHave a happy happy time
Elisabeth
Hallo Heidi. Kan du hjelpe meg. Hvor får jeg kjøpt Pepper holder til ha i gryta ? Som vist på bilde
SvarSlett