Taco står på menyen hos mange i helgene,
og spesielt hos de med små barn.
Barna plukker ut og fyller taco lefser-skjell-pitabrød ol,
med akkurat de ingrediensene de liker best.
De er himla lenge siden vi hadde taco her hjemme hos oss...
Tror det må ha vært før sistemann flyttet hjemmefra, og det er over 2 år siden :)
INGREDIENSER
ca 6 porsjoner
400 g karbonadedeig
2-3 ss hjemmelaget tacokrydder
1/2 - 1 dl vann
Stek karbonadedeigen og tilsett ønsket mengde tacokrydder.
Kjøper du ferdiglaget tacokrydder bruker du selvsagt en hel pose
Hell over litt vann og la dette koke på svak varme.
Taco skjell - lefser - pitabrød elle hva du enn velger å ha,
varmes i ovnen.
Kutt opp ønsket grønnsaker.
Jeg bruker disse:
_______________________
Cherry tomater
Agurk
Rødløk
Mais uten sukker
Rød paprika
_________________________
Tacosaus
Lettrømme
Thousand Island dressing
Jalapeno - for de tøffe
Revet hvitost
________________________________________________
Så er det bare å fylle opp av det du måtte ønske å ha på din taco !!
Jeg er stor fan av å lage en salat av alle ingrediensene på mitt fat,
og så spise pitabrød ved siden av :)))
Blir litt mindre gris da :)
HEIDI's MATKROK
Mvh Heidi
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar