Har du smakt havreflarn, så kjenner du nesten den
karamellaktige smaken på disse kjeksene bare ved å nevne navnet...
Smakfulle, florlette og knasende sprø !!
//bildet er lånt fra nettet//
karamellaktige smaken på disse kjeksene bare ved å nevne navnet...
Smakfulle, florlette og knasende sprø !!
//bildet er lånt fra nettet//
INGREDIENSER
80 g smør
100 g sukker
100 g havregryn
1 ss hvetemel
3 ss fløte
Alle
ingredienser has i en kjele.
Varm opp til grynene sveller og blir en
fast masse.
Sett små topper på en bakeplate med god avstand.
TIPS
1. Dekorative og buede havreflarn får du ved å legg de over et kjevle el.
mens de enda er litt varme. Da kan du pynte de med is og bær til søndagens dessert.
mens de enda er litt varme. Da kan du pynte de med is og bær til søndagens dessert.
2. Du kan også smelte sjokolade og ringle over hvert flarn, eller bare dyppe kantene
og bare nyte et flarn eller to til kaffen.
3. Lag en deilig multedessert med havreflarn som ingrediens.
4. Hva med smørkrem mellom to flarn i ønsket farge:
SMØRKREM
100 g smør
2 dl melis
1 stk eggeplomme
1 ss vaniljesukker
Bland alt sammen til en jevn masse
og ha ønsket kondittorfarge
i kremen.
HEIDI's MATKROK
Mvh Heidi
og bare nyte et flarn eller to til kaffen.
3. Lag en deilig multedessert med havreflarn som ingrediens.
4. Hva med smørkrem mellom to flarn i ønsket farge:
SMØRKREM
100 g smør
2 dl melis
1 stk eggeplomme
1 ss vaniljesukker
Bland alt sammen til en jevn masse
og ha ønsket kondittorfarge
i kremen.
HEIDI's MATKROK
Mvh Heidi
godt ,godt
SvarSlett