Nydelig multedessert laget med multer/multesyltetøy
og havreflarn.
Den litt ville, skarpe multesmaken passer utrolig fint sammen med
og havreflarn.
Den litt ville, skarpe multesmaken passer utrolig fint sammen med
smaken av smørkaramell fra sprø havreflarn.
HAVREFLARN multer og bløtpisket krem gjør dette til
en perfekt knasende god dessert.
HAVREFLARN multer og bløtpisket krem gjør dette til
en perfekt knasende god dessert.
INGREDIENSER
4 personer
1/3 l kremfløte
2 ss sukker
2 dl multer/multesyltetøy
6 knuste havreflarn
FREMGANGSMÅTE
1. Pisk kremfløte tilsatt sukker til en
"slapp" krem.
"slapp" krem.
2. Legg et lag knuste havreflarn i bunnen av et glass eller en dessertskål.
3. Ha så over et par skjeer med multer/multesyltetøy.
4. Dekk så multene/multesyltetøyet med et tynt lag krem.
5. Det hele gjentas til dessertglasset/skålen er fylt opp.
6. Pynt gjerne med et knasende sprøtt havreflarn på toppen.
Havreflarn - Multer - Krem - Havreflarn - Multer - Krem
6. Pynt gjerne med et knasende sprøtt havreflarn på toppen.
Havreflarn - Multer - Krem - Havreflarn - Multer - Krem
______________________________________________________________
HEIDI's MATKROK
Mvh Heidi
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar