mandag 22. desember 2014

MARSIPAN CHIPS


Her forleden dag, ble det laget ny ladning av 
med kanel...


De smaker bare helt utrolig godt, og gir meg litt sånn jule feeling :)

 
 Jeg laget også litt Marsipan Chips med og uten sjokolade.


Tar du disse ut av ovnen på rett tid,
så blir de sprø på utsiden og litt seig og god inni :)


Dette er enkelt å lage, selv for en som ikke er glad i å bake :)))


INGREDIENSER

1 stk ferdigkjøpt marsipan-pølse

FREMGANGSMÅTE

1. Skjær tynne skiver av marsipan-pølsen, 
og legg over på en bakepapirkledd langpanne.

2. Stek marsipanen på ca 230 grader. 

OBS: Da disse fort kan bli overstekt og brune,
bør du passe på hele tiden.
Ta de ut av ovnen når de så vidt begynner å få gylden farge.
Det tar bare få minutter.

Oppbevares i luft-tett boks eller på glass.



HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar