Er det noe vi får nok av i julen,
så må det være sukker...
Det finnes nesten ikke en ting lenger som ikke inneholder sukker.
Derfor tenkte jeg å dele denne oppskriften med dere,
av sandnøtter som er litt sunnere.
så må det være sukker...
Det finnes nesten ikke en ting lenger som ikke inneholder sukker.
Derfor tenkte jeg å dele denne oppskriften med dere,
av sandnøtter som er litt sunnere.
INGREDIENSER
250 g smør
250 g sukrin
1 stk egg
2 dl hvetemel
4 dl potetmel
2 dl FiberFin
5 ts vaniljesukker
FREMGANGSMÅTE
Rør smør og Sukrin hvitt og porøst.
Bland i et lettvispet egg og sikt i melet blandet med vaniljesukker.
Stek først en prøvekake med minst mulig melmengde.
Trill deigen til små kuler.
Sett dem på en godt smurt plate, eller en plate dekket med bakepapir.
Trykk kulene litt flate med fingeren.
Stek dem midt i ovnen ved 190-200 grader i ca 12 minutter,
eller til de er gyldne og gjennomstekte.
La de ligge å hvile til de er godt avkjølt.
Oppbevares i en luft - tett boks.
Mine ble ganske store,
og det var for at jeg måtte prøve HOME MADE stempelet mitt :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar