Linda Stuhaug som har orginaloppskriften sier:
"Det er en spesiell miks av ingreidenser,
og her må ingenting droppes hvis resultatet skal bli bra"
" Dere som ikkje har prøvd denne enda:"
" PRØV og bli overbevist "
Jeg ble desverre ikke overbevist denne gang, men mannen likte det.
Derfor deler jeg denne oppskriften med dere,
så kan dere dømme selv :)
Smaken er som baken, den er fremdeles delt i to !!
INGREDIENSER
2-3 porsjoner
3-4 stk kyllingfilêter
2 stk mellomstore søtpoteter
FREMGANGSMÅTE
1. Sett ovn på 180 grader.
2. Skjær kyllingifilêt i passelige biter, og legg på bakepapirkledd langpanne.
3. Strø gjerne over gode krydder som du liker.
Linda bruker: grovkvernet chilli og hvitløk, pepper og kyllingkrydder.
Linda bruker: grovkvernet chilli og hvitløk, pepper og kyllingkrydder.
(skal jeg lage dette igjen, vil jeg gå for salt-pepper-chili og hvitløk)
3. Vask og skrell søtpotetene, skjær i skiver og krydre godt på begge sider.
Her bruker Linda: grovkverna chilli og hvitløk, pepper og grillkrydder.
(Jeg hadde valgt salt og pepper)
Fordel over bakepapirkledd langpanne.
Fordel over bakepapirkledd langpanne.
4. Sett brettet med søtpotetskiver i ovnen i 25-30 minutter, følg med underveis.
Søtpotetene skal bli sprø i kantene, og gylne og myke i midten.
5. Sett brettet med kyllingfiletene inn i ovnen etter 10 minutter.
Kyllingbitene trenger ikke så lang steketid, så følg med
at de ikke stekes for lenge.
2-3 porsjoner
1 stk brokkoli
300 g mager kesam - 1 boks
1 ss eplecider eddik
2-3 ts sukrin+ - evt. annen søtning
Rosiner
Pinjekjerner
2-3 ts sukrin+ - evt. annen søtning
Rosiner
Pinjekjerner
FREMGANGSMÅTE
1. Kutt rå brokkoli i små buketter.
2. Strø over ønsket mengde - masse - rosiner og pinjekjerner.
3. I en egen bolle blander du sammen mager kesam, sukrin + og eplecider eddik.
Smak til om du vil ha den mer syrlig/søt.
Bland alt godt sammen.
Komplett måltid med mange smaker
-----------------------------------------
HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar