Salat er godt !!
ENIG ?
Salat er godt som tilbehør til kjøttretter - fiskeretter - pizza osv...
Men salater med kjøtt og pasta f.eks
er et måltid i seg selv.
Her er en variant med kylling, karri og pastaskruer !!
INGREDIENSER
3 kyllingfileter - strimlet
2 ss smør
2 ts karri krydder
Lite beger cherry
tomater - eller 3 plommetomater
1 pk ruccula
1 liten boks mais
150 g fetaost - naturell
200 g kokt pastaskruer / penne
Om du ønsker det,
kan maisen byttes ut med tørkede aprikoser !!
FREMGANGSMÅTE
1. Kok pastaen etter oppskrift på pakken.
2. Smelt smør i stekepanna og tilsett karri krydderet.
La dette steke litt mens du "rører"
Dette får bedre frem den gode karri smaken.
3. Så tilsetter du kyllingfilet i strimler
og steker det til kyllingstrimlene så vidt er gjennomstekt.
Avkjøl litt.
4. Ha så dette sammen med de andre ingrediensene,
og bland lett sammen.
Server den gjerne med dressingen under her
og med godt brød til !!
DRESSING
Kesam
Sweet Chili Saus
Pepper
Blandingsforholdet i dressingen, må du bare smake deg frem til.
Smaken er jo som baken, delt i to :)
BON APETIT
HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar